10 d’agost del 2019

Ens hem de preocupar pel que mengem?

Títol: Comer sin mideo: Mitos, falacias y mentiras sobre la alimentación en el siglo XXI
Autor: J. M. Mulet
Saga: -
Pàgines: 297
Puntuació:  ☺☺☺☺☺

 Aquest és un llibre que és genial. No sé si és per la manera d'explicar-se (m'ha fet riure, o com a mínim, somriure, unes quantes vegades), o si és perquè es veu que hi ha molta recerca i coneixement al darrere, o si és perquè et fa obrir els ulls en moltes coses, mentre t'adones que hi ha moltes coses que ens volen fer creure que no són veritat.

 Parla dels aliments, i de si és segur el que mengem. Però també parla de la química de la cuina (tota la química que hi ha en una paella em va encantar). I de si és veritat o no que hi ha aliments que ens estan enverinant o no. De si els aliments ecològics són millors que els no ecològics (i aquí amb millor es pot entendre més sans, més bons pel medi ambient...) O dels trangènics.

 Només puc dir que he après un munt, i que a més m'ho he passat molt bé aprenent. Què més es pot demanar?