9 de setembre del 2012

A Dance with Dragon: Aegon!!!


 Si fa uns mesos algú m'hagués dit que aniria a favor d'un Targaryen... l'hagués pres per boig. Però és que ara l'únic Targaryen (almenys de nom) viu no és només la boja de la Daenerys, sinó que n'hi ha un altre... que cau bé, i que a sobre té el dret legítim al tro. I no només això: ha fet cas a en Tyrion i ha decidit anar a atacar Westeros!

 El noi cau bé. I, a més, era el fill del rei que van assassinar (per més boig que fos). Ha patit una infància "difícil" a l'exili, i diria que és l'únic aspirant al tro que està preparat per ser-ho (tant per la seva preparació com pel seu cap).

 A més, els seus capítols són del més interessant del llibre (de moment). D'acord, els capítols d'en Tyrion estan bé, però n'han compartit uns quants. Els capítols d'en Jon de moment no m'inspiren massa, i els de la Daenerys són pesats, pesats, com sempre. Com pot ser que tanta gent es vulgui casar amb ella? De Dorne i tot van cap allà on és ella per casar-s'hi... I ella no anirà cap a l'oest, com tocaria?

 Falta tornar a trobar l'Arya, i suposo que cap al final veure què passa a Kingslanding. De moment, les coses es van posant totes al seu lloc, però el més interessant és l'Aegon.

 I pel que fa a en Griff... és un home pedra. Es tornarà boig? No vull que es torni boig i es carregui l'Aegon. Ara que hi ha algú que pot ser rei! D'altra banda, la malaltia és contagiosa? Portarà la malaltia a Westeros? No hi ha ja prou desgràcies allà?

2 comentaris:

Alasanid ha dit...

La Danny està com un llum!!! Per mi massa jove i massa poder.

Pel que fa a l'Aegon.. No era fill del Rhaegar, es a dir nét el boig?

La malaltia diria que és la mateixa que la de la filla de l'Stannis de la que es va curar

Matgala ha dit...

Totalment d'acord amb què la Danny està com un llum. De fet, jo en dic "la boja"...

Amb l'Aegon... buf, és que amb els Targaryen em perdo, però sí, diria que era nét del rei boig i nebot de la Danny.