20 de juliol de 2016

Continua la història d'en Lorkin, la Sonea, en Cery, en Dannyl...Títol: La renegada
Autor: Trudi Canavan
Saga: La espía traidora - 2
Pàgines: 512
Puntuació:  ☺☺☺☺☺

Resum ràpid: el llibre em va enganxar tant que dos minuts més tard d'acabar-lo ja havia començat l'últim de la trilogia. I, si no hi ha cap imprevist, serà la primera trilogia en molt de temps que em llegeixo en menys de dos mesos.

El llibre continua amb les històries de "La misión del embajador", amb algun personatge nou.

A Sachacka en Dannyl se'n va de viatge a buscar informació sobre les gemmes màgiques. La veritat és que és una de les històries que m'ha fet somriure més: tres homes gais, viatjant junts. Dos d'ells, han sigut parella durant molt de temps (però ara ja no ho són). Un d'ells s'està plantejant iniciar una relació amb el tercer, mentre la seva antiga parella es va posant pel mig...

 En Lorkin continua amb les traïdores, i unes quantes continuen volent-lo matar. Però té l'ajut de la reina traïdora (ai, a l'últim llibre segur que tindrà força importància!) i ja es veu a venir que tindrà un gran paper.

 I a Imardin, continuen buscant l'Skellin (que no surt en cap moment). Torna a aparèixer en Dorrien, amb el seu bon humor característic. Però la part més important se l'endú la Lilia. Al principi el personatge de la Lilia i la seva trama no m'agradava massa, però a mida que va creixent i perdent la innocència, es torna d'allò més interessant.

 El final ens deixa pendents del que passarà, i amb ganes de saber-ho: un possible pacte amb els habitants de Dúnea, un possible pacte amb les traïdores, la Sonea tornant a viatjar a Sachacka, en Cery gairebé sense lloc on amagar-se, l'Anyi que cada cop és més interessant, l'Skellin i la Loranda desapareguts... I, a tot això, no sé per què, però en Kallen em fa molt mala espina. Aviat sabré les respostes a totes les preguntes...