23 d’octubre del 2018

Continua la història de l'Auraya

Títol: La hechicera indómita
Autor: Trudi Canavan
Saga: La era de los cinco dioses (2/3)
Pàgines: 650
Puntuació: ☺☺☺☺☺

 No sé com s'ho fa aquesta autora, que tot el que llegeixo d'ella m'encanta. En aquest llibre continua la història de l'Auraya, des del final de la guerra amb els pentadrians.

 Però no és només la història de l'Auraya. Em costa quedar-me amb algun personatge preferit. La Reivan, amb la seva intel·ligència. L'Imi, amb les seves ganes de fer les coses bé. Els Siyís, sobretot els joves, que intenten ajudar. L'Emerahl, a qui coneixem millor i que cada vegada m'agrada més. En Mirar, perdut en la seva dualitat en un principi... I així tots els personatges, cadascun interessant a la seva manera.

 Aquesta segona part deixa molts fronts oberts. Què passarà amb els déus? I amb l'Auraya? L'Emeralh anirà a ensenyar-la? I quan ho hagi fet, què faran els déus? Trobaran el manuscrit? I els elay, s'aliaran amb els pentadrians? I qui són els déus dels pentadrians? (I per què són també 5? A estones penso si no són els mateixos déus que es dediquen a jugar amb els mortals, però segur que és una tonteria meva) Per què els déus volen eliminar els indòmits?

 Segur que aviat llegeixo el tercer!