1 de gener del 2008

L'any 2007 en llibres

Està bé, això de començar el blog a principis del 2007. Així ara puc fer un resum de tots els llibres que vaig llegir el 2007. Normalment em pregunto quants llibres llegeixo a l'any. Em dóna la impressió que aquest any n'he llegit poquets... Aquí van:


  1. Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
  2. Septimus y el hechizo imposible
  3. Harry Potter and the Goblet of Fire
  4. El desert de gel
  5. L'enigma del quatre
  6. La maledicció d'Odi
  7. Memòries d'Idhun - La Resistència
  8. Harry Potter and the Order of the Phoenix
  9. Memòries d'Idhun: la Tríada
  10. La porta d'Agartha
  11. Harry Potter and the Half-Blood Prince
  12. Harry Potter and the Deathly Hallows
  13. Taliesin
  14. Memòries d'Idhun: El Panteó
  15. Gauditronix
  16. Tierra de dragones
  17. Septimus i l'últim alquimista
  18. La mujer del viajero en el tiempo


Divuit llibres en total. Unes tres setmanetes per llibre. Ui... em sembla que és molt :-P Vull dir que tres setmanes són molts dies per llegir un llibre. Suposo que podria dir que el 2007 no vaig llegir massa llibres, cosa que en realitat ja sabia. De fet, fins i tot m'ho podia imaginar: un de casa, un de la biblioteca. A la biblioteca em donen 3 setmanes i sempre els acabo renovant un cop. Surten els comptes... En llegiré més aquest 2008?

De fet, és el que diu l'aNobii: 18 llibres, 8288 pàgines. Surto a una mitjana d'unes 22-23 pàgines per dia. Mmmm... potser no està tan malament?

A veure si aquest any en llegeixo... 20? D'aquí a un any sabré si ho he fet...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

20 pàgines cada dia està molt bé! Sembla que no, però si estàs cansat o tens altres coses a fer, és una gran cosa. Jo no tinc res més a fer i moltes vegades no les llegeixo, vint pàgines en un dia!

Anna ha dit...

no sé si és poc o molt però sí que es pot dir que no gaire variat! El Harry Potter és el guanyador absolut de la temporada :P

Ah, i dels 18, coincidim en 6 (tot i que no tots els he llegit aquest any), i 4 més els tinc pendents!

Matgala ha dit...

Clara, jo diria que no les dec llegir gairebé mai, 20 pàgines al dia. Però... bé, com que vaig a tongades, hi ha dies que llavors em passo, i per això em queda aquesta mitjana.

Tens raó, Anna. Me'ls he tornat a mirar i no hi ha gaire varietat :-( A veure si aquest any llegeixo coses més variades. Això del Harry Potter és perquè els tenia pendents i els volia llegir aviat. Però també hi veig uns quants Idhuns i uns quants Septimus. Suposo que és el problema de les sagues.