25 d’agost del 2015

L'Ishtar descobreix que és la reina dels zitis


Títol: El ceptre de Zink
Autor: Joan Llongueras i Mercè Masnou
Saga: Kadingir (1)
Pàgines: 365
Puntuació:  ☺ ☺ ☺ ☺

El primer llibre de Kadingir ens porta la història d'una nena, l'Ishtar, que el dia que fa 11 anys descobreix que és l'hereva del tron dels zitis, una raça exactament igual que la humana, que viu en una dimensió paral.lela, on hi ha el planeta Ki, que està connectat amb la Terra a través de la tecnologia Kadingir.

És un llibre divertit. L'Ishtar és una nena molt divertida, amb unes sortides molt bones. I la història és interessant. L'Ishtar, per aconseguir ser l'hereva, ha d'aconseguir uns determinats nivells (com si fossin nivells d'un joc), que li donen unes facultats similars a tenir un google al cervell que li informa de tot el que vol saber (a qui no li agradaria?). Només m'hagués agradat una mica més de descripció del món, i no frases molt escuetes tretes de les descripcions que troba l'Ishtar al seu google particular.

Per descomptat hi ha guerres, gent que vol que l'Ishtar no hereti el tron, etc. Altre cop, però, llàstima que tot sigui tan ràpid!

Seguirem amb la continuació, tot i que es pot trobar el senyor de Zapp, però la resta no sé on els trobaré...

3 comentaris:

GM Newgrange ha dit...

Ei, ens ha encantat trobar el teu comentari d'El ceptre de Zink.
I tenim una grata sorpresa per tu, que potser ja t'ha arribat per altres mitjans (o no).
Ja es pot trobar a Amazon el tercer llibre de Kadingir, el que ve després d'El senyor de Zapp: El Cas Shapla, en format kindle o paper.
Si tinguessis algun problema en trobar el segon, El senyor de Zapp, te'l podem fer arribar (ja quedaríem com).
Ens agradarà molt llegir els teus comentaris d'aquests altres dos llibres, i cal dir que, després de tants anys de sequera hem posat la directa i, si no hi ha res de nou, l'any vinent tindrem a punt el quart i darrer llibre que explica les aventures del primer estiu de la Ishtar a Ki: El quart poder.
La Ishtar ens diu que et donem l'enhorabona pel bloc, que ja ha vist que te'l curres molt!
Una abraçada i fins la propera!

Mercè :)

Matgala ha dit...

Moltes gràcies, Mercè!

Avui començo el senyor de Zapp. El vaig treure de la biblioteca (com que no hi era a la meva habitual, me'l van portar de la de Banyoles). Espero acabar-lo en 1-2 setmanes.

GM Newgrange ha dit...

Visca!
haver-ho dit, dona, que te'l podíem fer arribar. Si t'agrada i el vols, pensa que en tenim per un preu millor que el que constaven en el seu moment... O ja pots esperar-te a que traguem la versió renovada a finals de juliol, segurament... Ja ens diràs si t'ha agradat, i podràs enllaçar amb El cas Shapla! Quin bon estiu que t'espera, noieta!!!