19 de setembre de 2016

La "guerra" per enderrocar les faccionsTítol: Insurgent
Autor: Veronica Roth
Saga: Divergent - 2
Pàgines: 414
Puntuació:  ☺☹☺

Altre cop m'he passat un llibre pensant: per què carai la Veronica Roth continua explicant la història des dels ulls de la Tris? La Tris no té força, no té caràcter, i no sap explicar la història. Qualsevol dels altres personatges, inclosa la Christina, haguessin ajudat a la història. Si no hagués llegit la història d'en Quatre, em pensaria que és l'autora, però és que ho pot fer molt bé des d'un altre punt de vista!

 La història no és dolenta del tot. Les faccions, i el que no sabem que hi ha al darrere, és interessant (i és del poc que es salva del llibre). Però la narració és tan refotudament dolenta, que donen ganes de deixar-ho estar.

 Llegiré l'últim llibre, només perquè d'aquest llibre em van interessar només les 3-4 últimes pàgines, i la història de qui sigui l'Edith Prior (no entenc, però, que hagi de ser Prior i per tant família del pare de la Tris, quan en el llibre es deixa entreveure que la que és important és la seva mare? Suposo que l'autora no haurà fet un error tan greu).

 En resum, el que ja he dit: la història podria ser una gran història, però està tan mal narrada que donen ganes de deixar-la estar.