1 de juliol del 2008

Què passaria?

Què passaria si un dia surts a mirar les estrelles i, de cop, totes les estrelles desapareixen? I si et passessis tota la nit mirant cap a l'est, esperant a veure si surt el Sol o no? I si sortís el Sol, però veiessis a les notícies que ningú en tot el món veu la Lluna? I si els satèl.lits deixessin de funcionar tots? I si les marees continuessin produint-se, el Sol fes el seu curs, però deixessin d'haver-hi aurores, i el Sol fos una bola perfecte, sense fluctuacions?

Què passaria?

Això és el que passa al principi d'Spin, una novel.la molt recomanable, que no sé per què no he començat abans... Uns bons personatges, una mica d'humor (almenys a mi hi ha coses que em fan gràcia) i ciència ficció.

Seguiré llegint, però de moment m'està encantant!

2 comentaris:

Anna ha dit...

últimament sembla que l'encertes força! totes les crítiques són bones ;)

Matgala ha dit...

és que em sembla que tenia una mala època. Normalment els llibres m'agraden tots, no em dedico a criticar-los :-D

Però aquest s'està posant molt interessant! Ara resulta que han descobert que la Terra està aillada de la resta de l'univers, i que el temps a la Terra va molt més lent que a fora. Quan a la Terra han passat cinc anys, a fora han passat 5 bilions d'anys (o alguna cosa per l'estil). I això vol dir que, si continuen així, a la Terra li queden 40 anys dels seus abans el Sol no creixi massa i l'engoleixi.

I, és clar, hi ha les preguntes de qui o què ha creat aquesta espècie de barrera, que protegeix a la Terra, i per què? I la segona pregunta, de què passarà al cap dels anys?

Molt interessant i molt recomanable :-)