4 de juliol del 2009

Eldest

Vaig llegir la primera part d'Eragon ara fa... uns quants anys. 3? 4? Quan va sortir.

És per això que el principi d'Eldest se'm va fer una mica pesat. Recordava certes coses, però no totes. Em perdia amb els personatges. I amb les històries que ja havien passat i que no recordava.

L'anobii m'ha dit que he trigat just un mes a llegir-lo. No és un llibre curt, i tot i que no es fa pesat, el fet de no recordar moltes coses, feia que anés més a poc a poc.

Tot i així, tota la instrucció d'Eragon i Saphira amb els elfs m'ha encantat. Potser la millor part del llibre. Tot i així, les aventures del poble de Carvahall tampoc es queden curtes.

I, tot i ser un llibre de moltes pàgines, el final se m'ha acabat fent una mica precipitat. Potser es podria haver allargat una mica més.

Però, de qualsevol manera, i a l'espera del tercer (que vindrà quan hagi llegit el de la biblioteca, que ja està esperant al meu cantó), de moment la valoració de la trilogia és bona.

Eragon, tot i no recordar massa què hi passava, recordo que em va agradar (sinó no m'hagués comprat els altres dos!) i Eldest també m'ha agradat (excepte pel fet de no haver-lo pogut llegir quan vaig acabar Eragon, i després em feia molta mandra començar-lo perquè sabia que no em recordaria de res). D'aquí a poc (espero) la tercera part. A veure si la valoració final és bona.

2 comentaris:

Alasanid ha dit...

Recordo que em va passar una cosa semblant entre el primer i el segon i m'ha tornat a passar entre el segon i el tercer. Això de deixar passar tants mesos es nota molt.

Ah, t'informo que no serà una trilogia sinó una tetralogia (al final s'hi ha repensat).

PS: A mi Brisingr em va agradar, en part és nota que en Paolini és una mica més gran.

Matgala ha dit...

Ostres, Brisingr no és l'últim?

"·%&%$·$&&$//$··$%·$!!!!!

Però com poden fer una cosa així? I com pot ser que sempre m'enganxin???????