27 de maig del 2016

Dos rics que no estan contents amb la seva vida


Títol: Five days in Paris
Autor: Danielle Steel
Saga: -
Pàgines: 349
Puntuació:  ☹ ☹

Si llegeixes un llibre de la Danielle Steel ja et pots esperar què hi trobaràs. El que no esperava és que el llibre fos tan dolent.

Per començar, el títol: cinc dies a París? En sèrio? Jo compto una nit a París i un dia al sud de França. De fet, si comptes només els dies que ell està a París, no arriben a ser 5 (i això tot i comptar el del sud de França com a París), i ella se n'hi està més, tot i que no saps quants. Però suposo que ven molt més (i sembla molt més romàntic) "Cinc dies a París" que no pas "Una nit a París i un dia al sud de França".

Dit això, la història ens porta a dues persones que no estan contentes amb els seus matrimonis. Ell, un home d'origen humil, casat amb l'hereva del president d'una companyia farmacèutica, que veu com el sogre controla la seva vida i com la seva dona només corre darrere el seu pare i a ell no li fa gaire cas. Ella, filla d'una família posada en política (el pare, el germà...) que veu com el seu home vol presentar-se a candidat a la Casa blanca. Es coneixen una nit a París i això és suficient perquè ella desaparegui i ell la "persegueixi" fins al sud de França. En un dia i mig, els dos es plantegen deixar les seves vides, amb les seves parelles, amb qui anaven des de feia més de 20 anys.

La història podria haver estat molt bé, però la manera com està escrita i tota la història és un desastre. He estat a punt de deixar-lo un parell de cops, però com que és curt i ràpid de llegir, he pensat que valia més la pena acabar-lo ràpid i oblidar-me d'ell. La veritat és que no val la pena llegir-lo.